MENU PONDELOK 18. 11 2024
-
1. 120g Chrumkavý kurací rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka
1.2.7. -
2. 120g Čertovské bravčové pliecko (cibuľa,cesnak,kysláuhorka,paradajkový pretlak), ryža
1.2. -
3. 350g Mexický šalát s kuracím mäsom (ľadový šalát,kukurica,fazuľa,dressing)
1.2. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Šunková tortilla (čerstvá zelenina, šunka ,syr, francúzsky dressing,), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vzprážanou brokolicou a bylinkovou zálievkou
7. -
7. 500g Pizza Gazdovská (paradajkový základ, slanina, klobasa, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Alpská (mrkva,pór,zemiaky,strúhaný syr) (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU UTOROK 19. 11 2024
-
1. 120g Zapekaný kežmarský kurací plátok (kápia,šunka,syr), ryža
1.2. -
2. 350g Hrachvý prívarok s údeným mäsom a bravčovým pečeným, chlieb
1.2.6.7. -
3. 120g Vyprážaný tofu syr v cestičku, varené zemiaky, tatárska omáčka
1.2.3. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3. -
5. 280g Šunková tortilla (čerstvá zelenina, šunka, francúzsky dressing, syr), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a bylinkovou zálievkou
7. -
7. 500g Pizza Gazdovská (paradajkový základ, slanina, klobása, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Hríbovica (kyslá kapusta, huby, smotana) (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU STREDA 20. 11. 2024
-
1. 120g Kuracie prsia plnené klobásovou zmesou, ryža
1.2.6. -
2.120g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát
1.2.3. -
3. 250g Čokoládove knedličky s kokosovou posýpkou, maslom a cukrom
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2. -
5. 280g Šunková tortilla (čerstvá zelenina,šunka, francúzský dressing, syr), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vypážanou brokolicou a bylinkovou zálievkou
7. -
7. 500g Pizza Gazdovská (paradajkový základ , slanina, klobása, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Zeleninová s vajíčkom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU ŠTVRTOK 21. 11 2024
-
1. 120g Kuracie prsia na poľovnícky spôsob, kolienka
1.2.3. -
Novinka
2. 300g Koložvárska kapusta, kyslá smotana, chlieb
1.2. -
3. 120g Grilovaný encian s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky
1.2.3.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.3.7. -
5. 280g Šunková tortilla (čerstvá zelenina, šunka, francúzsky dressing,syr), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a bylinkovou zálievkou
7. -
Špeciálna ponuka
7. 500g Pizza Gazdovská (paradajkový základ, salama,slanina,klobása, cibuľa, syr)
-
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2.3. -
B: Zemiaková na kyslo (samostatne)
1.2. -
C: Cesnakova s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.
MENU PIATOK 22. 11 . 2024
-
1.120g Kuracie prsia na čínsky spôsob na ryžových rezancoch
6.7. -
2. 120g karlovarský guláš, knedle
1.2.3. -
3. 150g Vyprážané rybie file, slovenský zemiakový šalát
4.7. -
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka
1.2.7. -
5. 280g Šunková tortilla (čerstvá zelenina, šunka, francúzsky dressing, syr), hranolky
1.2.7. -
6. 350g Miešaný šalát s vyprážanou brokolicou a bylinkovou zálievkou
7. -
Špeciálna ponuka
7. 500g Pizza Gazdovska (paradajkový základ, slanina, klobása, saláma, cibuľa, syr)
1.2. -
A: Kurací vývar s cestovinou (samostatne)
1.2. -
B: Fazuľová s údeným mäsom (samostatne)
1.2. -
C: Cesnaková s krutónmi a syrom (samostatne)
1.2.7.